Vânzare autorulote

Sunteți gata să achiziționați propria autorulotă? Felicitări și bun venit în clubul celor care apreciază odihna de calitate.

Oferim ajutorul nostru și recomandări de experți în selectarea unei noi autorulote sau remorci. Datorită experienței angajaților noștri care călătoresc cu autorulota prin toată Europa, cunoștințelor practice în deservirea parcului nostru auto de închiriere și contactelor cu cei mai buni producători europeni de autorulote, cunoaștem despre rulote mai mult decât oricine altcineva în Moldova.

    NOI PUTEM
  • să vă oferim un preț rezonabil (mai scăzut decât la dealerii auto europeni)
  • să selectăm dintr-o varietate de modele, specificații tehnice, planificări interne, tocmai acea autorulotă care vi se va potrivi anume Dvs.
  • să livrăm autorulota selectată la poarta Dvs.
  • să oferim ajutor în deservirea și întreținerea autorulotei Dvs. noi

Compania CAMPER MOLDOVA este reprezentant al producătorului german de autorulote și remorci-rulote de clasa premium al concernului SUNLIGHT, care produce autorulote moderne și stilate la prețuri accesibile.

Va prezentăm în Moldova cei mai buni producători de rulote din Europa. Compania DETHLEFFS (Germania) vă pune la dispoziție rulote stilate și moderne la cele mai accesibile prețuri.

VANTOURER - Rulote în microbuz pentru 2 persoane sau pentru o familie nu prea numeroasă. Pe lângă confortul garantat, veți avea parte de o mulțime de opțiuni și accesorii, dar și de un design bine pus la punct.

EURA MOBIL - pentru cei care apreciază calitatea și pun valoare pe lucrurile practice. Dacă sunteți în căutarea unei rulote pentru a aduna amintiri de neuitat în orice perioadă a anului, înseamnă că aveți nevoie de noi.

De asemenea, vă putem oferi ajutor în cumpărarea și livrarea noii Dvs. autorulote, kastenwagen sau remorcă-rulotă de la alți producători.

Echipamente și accesorii

Dacă sunteți deja proprietarul fericit al autorulotei Dvs., la noi puteți achiziționa sau comanda echipamentul și accesoriile necesare pentru completare cu instalare și garanție.

Pentru ca odihna Dvs. să fie pe deplin confortabilă și pentru a vă adapta autorulota la nevoile Dvs. individuale, noi vă oferim echipamente, accesorii și consumabile, cum ar fi: copertine, panouri solare, invertoare 220V, lumini suplimentare și prize pentru USB, 12V, 220V, veselă, produse chimice pentru bio toaletă și canalizare și multe altele. Nu sunteți sigur cum și ce să alegeți? Experții noștri vă vor ajuta!

Suntem reprezentanții în Moldova ai producătorilor de top de echipamente și accesorii pentru autorulote:

DOMETIC: кaparate de aer condiționat, frigidere, invertoare, copertine, camere retrovizoare, navigatoare, echipamente și produse chimice pentru bucătărie și toaletă. Catalogul în întregime - aici.

REIMO:Un catalog cu mai mult de 10.000 de articole de echipament, accesorii și consumabile pentru autorulote. Catalogul conține aproape totul pentru rulote și remorci-rulote. Catalogul poate fi descărcat aici descărcat aici. Prețurile sunt ca în catalog, iar livrarea în majoritatea cazurilor este gratuită.

THULE: copertine, suporturi pentru transportarea bicicletelor.

OUTWELL: mobilă de camping, veselă, verande suplimentare, corturi și saci de dormit.

Pentru toate întrebările și comenzile, sunați la mob/viber/whatsapp +37369107435 sau veniți la magazinul nostru: or.Chișinău, bd. Grigore Vieru 27

Vom fi bucuroși să vă vedem în magazinul nostru!!!

Contacte

+(373) 69-107-435
Chișinău, Republica Moldova bd.Grigore Vieru 27 rent@camper.md