Estonia

Un oraș secular, păduri masive și o multitudine de insule

Tallin

Terra Mariana antică, țară de pe malul mării, stat baltic modern - pini și nisip, picături de chihlimbar pe plajele pustii, valuri rebele ale Mării Baltice, un ritm de viață măsurat și tradiții populare păstrate cu grijă.

Un număr impresionant de stațiuni balneare în combinație cu o climă blândă, unde vara nu este prea caldă, iar iarna moderat rece, fac statele baltice un loc minunat pentru a vă odihni cu autorulota. În plus, există o mulțime de obiective turistice istorice, muzee interesante, bucate naționale delicioase și ospitalitatea localnicilor.

Faceți cunoștință - Estonia

O țară misterioasă pentru mulți turiști. Între timp, în Estonia există cartiere medievale care atrag vizitatorii, castele maiestuoase, stațiuni balneare și o varietate de divertisment ca în megalopolisurile moderne.

5 motive pentru care merită să mergeți în Estonia cu rulota această toamnă!

VIZITAȚI CELE MAI VECHI ORAȘE DIN EUROPA!

În Tallinn există străzi foarte bine păstrate de la sfârșitul secolului al XIII-lea. Fabuloasa capitală a Estoniei nu a fost afectată de devastările din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar cartierul Old Town din Tallinn este acum un patrimoniu mondial UNESCO.
Aplicația de telefon park4night vă va ajuta să găsiți o mulțime de opțiuni pentru a opri peste noapte, atât în oraș, cât și în afara civilizației. Autorulota este autonomă - ceea ce înseamnă că vă puteți opri la marginea unei păduri pitorești sau pe malul unui lac liniștit.

VIZITAȚI INSULELE!

Dintre cele trei țări baltice, Estonia câștigă după cantitatea de insule. Are 2222. Multe sunt mici și nelocuite, dar acest lucru le face nu mai puțin minunate. Cea mai mare insulă este Saarema.
Acoperișurile cu paie, pădurile virgine, morile de vânt fac din Saarema un loc ideal pentru „evadarea” din agitația orașului și o „Mecca” pentru ecoturiști. Capitala insulei - orașul Kuressaare este renumit pentru castelul episcopal medieval și este unul dintre cele mai pitorești orașe din Estonia. Strâmtoarea de cinci kilometri care separă insula de continent poate fi traversată cu feribotul. Da, împreună cu autorulota!

RESTABILIȚI-VĂ FORȚELE!

Principala destinație turistică a Estoniei este odihna curativă și spa. Microclimatul vindecător, natura neatinsă, izvoarele minerale unice după compoziție - toate aceste bogății pe baza instituțiilor medicale moderne și a sanatoriilor sunt combinate cu nivelul de serviciu european. Oamenii vin aici pentru a-și ameliora stresul, întineri, pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a aduna forțe pentru tot anul următor.
Centrele funcționează 365 de zile pe an și, de regulă, prețurile sunt mai mici toamna.

ECONOMISIȚI!

Începând cu jumătatea lunii octombrie, sezonul scăzut din Estonia vine la propriu. Campingurile își reduc tarifele de cazare, iar muzeele revin la costul obișnuit al biletelor. Odihna culturală în Estonia toamna are și alte avantaje - absența cozilor la casele de bilete, e mai liber în sălile muzeului și, în general, la tot felul de atracții turistice.

BUCURAȚI-VĂ DE O INFRASTRUCTURĂ DEZVOLTATĂ PENTRU ODIHNA CU RULOTA

Există multe opțiuni pentru amplasare - pe malul mării și în păduri, în vecinătatea orașelor mari și a hutoarelor. Odihna ecologică pură, sportul și divertismentul sportiv, vizitarea monumentelor istorice și naturale - acestea sunt ocupațiile de bază ale oaspeților din campingurile estoniene. Condiții și facilități pentru orice buget.

La drum?!

Contacte

+(373) 69-107-435
Chișinău, Republica Moldova bd.Grigore Vieru 27 rent@camper.md