Muntenegru

Continuăm să vă inspirăm cu idei noi de călătorie

Muntenegru

Mai și iunie sunt cele mai potrivite luni pentru a vizita Muntenegru cu autorulota. De ce: aici e deja cald și verde, însă nu sunt încă mulți turiști, pentru că sezonul abia începe. Așa că locuri de parcare sunt mai mult decât suficient. Muntenegru nu înseamnă numai mare, ci și orașe vechi foarte frumoase, cetăți, munți impresionanți, canioane și râuri de munte.

 orașul Budva: coasta Adriaticii, plaje bune, oraș vechi, cetăți, canioane și multe altele!

Budva

orașul Kotor: o adevărată călătorie în Evul Mediu, acest oraș care s-a păstrat minunat este inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural și Cultural al UNESCO.

Kotor

golful Kotor: această frumusețe nu poate fi descrisă în cuvinte, acest loc trebuie văzut cel puțin odată cu ochii proprii. În plus, acest ansamblu natural are și o mare semnificație istorică.

golful Kotor

Munții Durmitor: pe o zonă uriașă s-au întins păduri antice, munți, lacuri, râuri și pajiști alpine. Undeva aici s-au pierdut sate mici, în care oamenii trăiesc aproape la fel ca și cu sute de ani în urmă, fără a schimba tradițiile vechi de secole. Durmitor este cu siguranță inclus în lista noastră cu cele mai interesante obiective turistice din Muntenegru.

Munții Durmitor

 Canionul râului Tara are o lungime de aproximativ 80 km și o adâncime de aproximativ 1300 m. Acesta este cel mai adânc canion din Europa. O grandioasă construcție a naturii, care este renumită pentru ecologia sa impecabilă.

 Canionul râului Tara

Pentru a vă inspira și mai mult, vizionați seria emisiunii "Oryol i Reshka în Muntenegru".

  Campingurile sunt ușor de căutat în Google Maps după cuvântul cheie «camping»

Dar de fapt, de ce să căutați un camping dacă puteți petrece noaptea în autorulotă oriunde: chiar și în munți sau pe malul mării?

  Locuitorii Moldovei abia încep să descopere pentru sine această zonă, deși Muntenegru nu este departe - doar 1500 km

Contacte

+(373) 69-107-435
Chișinău, Republica Moldova bd.Grigore Vieru 27 rent@camper.md