Mergem în România cu rulota?

România este chiar după colț: fauna sălbatică, castele medievale, munți și mare

De ce în România?

Sunt multe motive: nu avem bariere lingvistice, găsim prețuri democratice (sigur că pot fi găsite și din cele nu chiar democratice, totul depinde de dorință), este aproape. Argumentul ,,Am fost deja în România ” - nu este un argument. Țara asta are o mulțime de locuri interesante, colțișoare de natură sălbatică, castele medievale, dar și localuri contemporane. Unde mai pui că anume în această destinație găsim și munți și mare.

Aici puteți călători fără a vă face planuri exacte și vă puteți lăsa duși de val într-o atmosferă pe cât de cunoscută pe atât de impresionantă.

Unde mergem ?

Directorul nostru, având experiență în ceea ce ține de călătoriile cu rulota (și nu numai), a punctat pe harta României reperele care ne pot fi de folos atunci când alegem să facem o astfel de escapadă. Vorbim aici despre locuri de campare, locuri în care puteți face opriri, dar și destinații care merită să fie vizitate: monumente istorice și naturale. De asemenea, harta conține tot felul de idei pentru împătimiții de senzații tari dar și pentru cei care planifică o călătorie cu copiii.

Unde mai pui că întreg procesul este gândit în așa fel ca să fie comod: deschideți harta, găsiți lista locurilor recomandate în grila din stânga. Aceste repere sunt notate prin semne distinctive. Dacă ați găsit ceva ce vi se pare interesant, trebuie să faceți click pe semnul respectiv, iar bunul și bătrânul Google vă va arăta toată informația despre acel loc, inclusiv poze și detalii despre ratingul de care se bucură acel punct de pe hartă.

Folosiți-vă cu drag!

Dacă știți și voi locuri interesante, numai bune de vizitat, nu ezitați să ne dați de știre, iar noi le vom adăuga pe hartă.

Cât timp ar trebui să dureze călătoria?

Alegerea vă aparține: puteți pleca pentru un week-end sau puteți petrece în rulotă o săptămână întreagă. România are de oferit atâtea locuri interesante, încât este aproape imposibil să le descoperiți pe toate în timpul unei singure escapade. Călătoria cu rulota vă oferă șansa să vedeți mai multe destinații fără a vă face griji cu rezervări la hotel și fără a vă păsa de timp. De asemenea, acest mod de a călători vă va rezolva o mulțime de alte probleme care pot să apară atunci când aveți copii mici: mereu veți avea posibilitatea să opriți, să-i hrăniți, să-i spălați, să-i culcați sau să le puneți la dispoziție un spațiu suficient pentru distracție și jocuri.

Mergem?

Contacte

+(373) 69-107-435
Chișinău, Republica Moldova bd.Grigore Vieru 27 rent@camper.md