Ucraina

Iarna, castele medievale, stațiuni de schi

Ce să vezi iarna în Ucraina?

Recomandările Camper Moldova

Cetatea Hotin se află pe pe un corniș înalt de unde se deschide o frumoasă priveliște asupra Nistrului. Pentru a vizita cetatea veți avea nevoie de aproximativ 1-2 ore. Cel mai plăcut lucru în călătoriile cu rulota este că dintr-o excursie solicitantă reveniți într-o casă caldă și confortabilă.

Castelul medieval Cameneț-Podolski. O cetate medievală bine păstrată, unde veți avea multe lucruri de văzut. Obiectiv interesant atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Lvov - unul dintre cele mai frumoase orașe atât din Ucraina, cât și din Europa de Est. Centru istoric cu multe biserici, clădiri vechi, străzi pietruite. Oraș cu o istorie bogată și tradiții bine puse la punct. Merită văzut. Rulota poate fi parcată pe una dintre străzile principale fără a încălca regulile de circulație sau puteți găsi parcare cu plată în aplicația Park4Night.

Stațiunea de schi Pilipeț. Stațiunea este mică, cu un singur telescaun și 5 teleschiuri. Totuși, este renumită pentru priveliștile frumoase ale creastei Borzhavsky și condițiile excelente de schiat în afara pistei. Există școli de freeride, școli de schi, mai multe agenții de turism care organizează curse în pădurile înzăpezite.

Stațiunea de schi Bucovel. Cea mai mare și modernă stațiune de schi din Ucraina cu peste 20 de teleschiuri și 100 km de pârtii de schi pentru orice nivel. Aici există o tabără de rulote cu toate facilitățile chiar lângă pârtia de schi. Puteți schia chiar de la ușa casei pe roți https://www.facebook.com/bukovelcamping-306670586025379

Satul Dzembronea chiar în inima Carpaților la poalele celei mai înalte creaste a Carpaților ucraineni și a Muntelui Hoverla. Satul oferă vederi magnifice asupra creastei muntenegrene. Aceasta este una dintre destinațiile populare printre amatorii de fotografii de peisaj și pentru oamenii îndrăgostiți de munte. De aici încep multe trasee către cele mai apropiate vârfuri precum și pentru plimbări ușoare cu toată familia. Satul are un camping excelent, unde puteți parca o rulotă, vă puteți conecta la electricitate, puteți folosi o baie, puteți închiria o saună. Satul oferă excursii pentru toate gusturile: călărie, rafting pe râuri montane, ciclism, drumeții și drumeții lungi, urcări de iarnă spre vârfuri cu schiurile sau pe jos. Cu siguranță nu vă veți plictisi. https://www.ture.ua/pages/camp-bily-slon-general/

Cernăuți. Mulți dintre voi ați trecut în mod repetat prin Cernăuți și nu ați observat sau nu ați știut cât de frumos și interesant este acest oraș. Faimosul reper al orașului este clădirea Universității din Cernăuți - o adevărată capodoperă a arhitecturii. Centrul istoric: biserici, piața teatrală, care este considerată cea mai frumoasă din oraș, un scuar bine amenajat și cafenele minunate.

Directorul nostru a pregătit chiar și o hartă cu traseu pregătit pentru dvs.

Contacte

+(373) 69-107-435
Chișinău, Republica Moldova bd.Grigore Vieru 27 rent@camper.md